Allerhande Zeep&Zo

Iets over mij !
2

Welkom op de website van  Allerhande Zeep&Zo
1

Graag stel ik me aan U voor, vertel ik waar ik mijn inspiratie vandaan haal en wat ik de afgelopen jaren zoal gedaan heb.Ik ben Marion Peters getrouwd en woonachtig in Zevenaar.
De afgelopen jaren heb ik leuke Trendy workshops gevolgd en gegeven. Ik heb de opleiding Lifestyle en Interieur gevolgd, vele klanten interieur en kleuradvies gegeven, ook heb ik diverse woningen gerestyled.
Ik ben werkzaam geweest in een van de leukste woonwinkels van Nederland, toen werd het tijd om mijn droom en al mijn opgedane kennis om te gaan zetten naar mijn eigen bedrijf, ik ga van mijn hobby mijn werk maken !
Inspiratie haal ik uit de workshops die ik gevolgd heb, de mooie kleuren en geuren, de prachtige creaties die na afloop mee naar huis genomen worden, mensen die workshops volgen en zeggen "heb ik dat gemaakt" !!!
Dit alles motiveert mij enorm, ik ga nu zelf leuke betaalbare kadootjes maken en verpakken, en tevens ga ik gezellige workshops geven.

Vanuit mijn behoefte om creatief bezig te zijn is mijn droom uitgekomen om nu mijn eigen workshop bedrijf/atelier met winkel te hebben waar ik mijn creatieve bezigheden vorm kan geven en kan delen met u.

Veel plezier met het rondkijken op de website en zijn er vragen, neem dan telefonisch contact op of stuur een bericht met uw vraag of opmerking d.m.v het contact formulier .

GRAAG TOT ZIENS !!!
Marion Peters.

2